Bérelhető kültéri fűtés, sátorfűtés

Biztosítsa vendégei kényelmét bérelhető kültéri fűtéssel!

Hűvösek a nyári esték?
Vagy csak hideg az idő?
Sátorfűtő, infra teraszfűtő eszközeink a bekapcsolás után AZONNAL kellemes meleget árasztanak. Hangulatos, szép és olyan meleg, mintha kandalló mellett ülnénk.

berelheto kulteri futes

 

KÉRJEN AJÁNLATOt rendezvény fűtésre

 

Tekintse meg fűtés bérlés árlistánkat

 

Hatékony fűtés a szabadban, nagy teljesítményű infrasugárzókkal

 infrafutes berles

Hogy a hidegben is komfortosan érezzék magukat mind a rendezvények meghívott előadói, mind az odalátogató vendégek, szükség van a környezet felmelegítésére. Ez szabadtéren, ahol a meleg könnyen elillan, nem könnyű feladat. A rendezvények frekventáltabb helyein (pl.:bejárat, színpad eleje, információs pontok...) történő elhelyezésükkel vonzó látványt nyújtanak. A vörösen izzó infrasugárzók magukhoz csalogatva a vendégeket könnyebben elérheti a rendezvény a célját, valamint egyedi, mással össze nem keverhetővé varázsolják az adott eseményt. A rendezvény helyszínén túl a VIP terek, művészöltözők, vendéglátó pontok, rendezői stáb fűtésére is ajánljuk.

Az elegáns megjelenésű, karcsú, egyszerűen kezelhető infrasugárzó készülékek kifejezetten a szabadterek vagy nagy légterű csarnokok hatékony fűtésére lettek tervezve, de ideálisak a kültéri sátrak és egyéb lefedésű nyitott terek esetében is. Mivel az infrasugárzók hangsúlyozottan nem a levegőt, hanem az embereket, tárgyakat fűtik, huzatos helyen vagy szeles időben is hatékonyan fűtenek, kellemessé téve az ott tartozkodók közérzetét. Hangtalan, szagtalan készülékek révén nem zavarják a környezetet. Az IP65 védelemmel ellátott, teljes mértékben por- és vízálló infra készülékek narancsos fényükkel exkluzív és egyben hangulatos megjelenést biztosítanak. A nyitott, védőüveg nélküli tervezés ellenére is kiállják a nagyfokú igénybevételt, a szélsőséges időjárási viszonyokat. Az exkluzív kivitelezésnek köszönhetően látványos és egyben hasznos kiegészítői a rendezvények lebonyolításában.

Hatékony fűtés sátrakban, csarnokokban,  hőlégfúvó gépekkel

 futes berles

Csarnokban vagy sátorban megrendezett rendezvény fűtése professzionális hőlégfúvó berendezésekkel is megoldható, sőt néhány esetben kifejezetten ajánlott is.

Ezek a következők:

  • Ha a fűteni kívánt területen nem megengedhető a világítás (pl. a színpadkép miatt).
  • Ha az állványos infrafűtők elhelyezése nem biztonságos, mert zavarja a közlekedést.
  • Ha a sátorban/csarnokban nem akarok semmi "feleslegeset" látni.
  • Ha a legeldugottabb szegletben is biztosítani akarom a meleget.
  • Ha nincs vagy elégtelen az áramellátás.
  • Bizonyos alapterület/légköbméter felett.

 

  kulteri infrafutes referenciaink

Rendezvényén felmerülő komplex bérlés esetén kérje egyedi project árunkat!

 

KÉRJEN EGYEDI PROJECT AJÁNLATOT hűtés- ,FŰTÉS- és/vagy URH rádió BÉRLÉSRE